Slovensko vegansko društvo vabi na LIVE webinar Veganska kuhinja za začetnike, ki bo potekal v četrtek, 23. januarja 2025, ob 18. uri prek Zooma in FB Live.
Pogovarjali se bodo o zanimivih vprašanjih, kot so:
- Ali se veganska kuhinja močno razlikuje od vsejede kuhinje?
- Kako se doma na hitro pripravi rastlinsko mleko?
- S čim lahko naredimo veganske skutine štruklje ali pa gratinirane palačinke?
- Kako okusno začiniti tofu? Kaj je seitan? Tempeh? Kaj so prednosti sojinih ali grahovih koščkov?
- Kakšne so različne sestavine, ki jih lahko uporabimo pri peki namesto jajc?
- Kakšne sestavine vključiti v obrok, da se do sitega najemo?
- Ali vegani jedo gluten? Kaj pa gobe? Vino? Pa kvas?
- Kako se pripravi vegansko ‘jajce na oko’?
- Zakaj ne bi zavrgli tekočine po kuhanju stročnic?
Več informacij in povezavo na dogodek najdete na vegan.si.